Betalende henvisning gebyrer til designere som en kreativ underleverandør – skal du gøre det?

Kirstin,
Jeg er en faux finisher og jeg gøre nogle kalkmalerier, også. Når mine klienter spørge mig for henvisninger til designere, giver jeg dem navnene på personer, som jeg tror kan hjælpe dem. Skal jeg lade designer ved, at jeg nævnte dem?
-Arlene, Baltimore, MD
Arlene,
Ikke kun skal du lade designer kender du nævnt nogen hende, bør du også bede om en henvisning gebyr eller en procentdel af kontrakten hvis hun får klienten.
I den kreative industri er det en eller anden måde “standard” for designere at få en procentdel af kontrakter for kalkmalerier, faux finish og andre kunstneriske arbejde, men en eller anden måde det er ikke standard tømrer for modsatte. Han, der er kundens tillid er den, der besidder al magt. Skulle du være den, som klienten har tillid nok til at bede om en henvisning, bør du blive belønnet for at give denne henvisning.
Hvis nogen nægter at betale en henvisning gebyr eller procentdel for arbejde du udleveret til dem, så arbejde med andre designere eller leverandører. Der er masser af mennesker derude, der forstår værdien af en “hot henvisning” og er begejstrede for at belønne folk for dem.
Vi ved alle, hvor vanskeligt og dyrt det er at få en ny klient og hvor meget tid og kræfter er brugt på markedsføring og salg. Hvis nogen hænder dig en “hot henvisning”, der fører dig direkte til ny virksomhed, bør du belønne denne person med en check. Ikke ser det som et tab af indkomst, ser det som en gevinst i nye forretninger. Uden henvisning, ville ikke du have haft forretningen. Mest succesfulde virksomheder – i enhver branche på alle niveauer – gøre en del af deres indtægter fra penge betalt for henvisninger, og du bør også finde en tømrer Herning.
-Kirstin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.