Bygning kredithistorie

Opbygge dit kredithistorie er vigtigt i dagens tid, især da lovene ændres. Vi er på vej ind i et system, der gør det vanskeligt for os at komme videre, medmindre vi har fremragende, eller på de fleste gode kredithistorie. Kredit er vigtigt at leje, få studielån og ansøge om lån eller kreditkort, samt at få job.
I dag har du ikke en større kreditkort, er det næsten umuligt at foretage indkøb på nogle områder. Dårlig kredit kun fører til frustration og hovedpine, vi ønsker at undgå. Hvis du har dårlig scores på din kredit rapport, tager det syv lange år før kreditten er ryddet og ti år for konkurser skal fjernes fra dine filer. Derfor, hvis du vil gemme dig selv nogle hovedpine det er tid til at komme i gang bygningen dit kredithistorie.
For at opbygge kredit nødt du til at holde konstant øje aktiviteter på din kredit rapport. At få kopier af din kredit rapport, skal du kontakte de tre B TransUnion, Equifax og Experian har opdaterede kopier af dine rapporter. At finde ud af mere information gå online for at få de oplysninger, der er nødvendige for at få dine kopier. Når du har gennemset, sørge dine kreditrapporter for der er ingen falske påstande mod dig på rapporten, inden du fortsætter med at rydde op i dine konti. Hvis du bemærker, Sørg eventuelle falske påstande for at indsende en tvist straks med hver kredit-bureauet. Du er beskyttet under lov og det er kredit-bureauer forpligtelserne til at undersøge påstandene og rydde op eventuelle uheld. Efter din har ryddet op påstande gjort mod dig, din næste skridt er bankede ned konti på din kredit rapport. Det er tid til at spare penge.
Hvis du ikke har en kredithistorie, er det tid til at komme i gang. Opbygning af kredit er afgørende for din fremtidige overlevelse. Hvis du ikke har en kredithistorie, kan du starte ved at ansøge om et personligt lån eller andet et kreditkort. Hvis du er skruet ned, bede et familiemedlem eller ven til at co-underskrive med dig at få lån eller kreditkort. Kontroller dit familiemedlem eller ven har etableret kredit og deres historie er ikke kriminelle.
Når du får kortet eller lån, så sørg for du mødes hver måned rater. Hvis du går glip af eventuelle betalinger er co-signers ansvarlige for at betale regningen. ikke gøre fjender, betale deres afgifter til tiden. Efter omkring seks måneder af ved hjælp af dit kreditkort eller andet betale på lånet vil du have berygtet og i stand til at ansøge om kreditkort eller lån i dit eget navn. Det er vigtigt, at du fortsætte med at arbejde og forblive i et hjem.
Långivere spørgsmål ofte stabilitet og hvis du flytte rundt fra hjem til hjem i ellers skifter job långivere er mindre tilbøjelige til at låne dig penge eller kredit. Efter omkring et år, vil du have bygget dit kredit hvis du fortsætte denne procedure og kan derefter ansøge om et hjem realkreditlån eller billån. Det afhænger af din indkomst og alder når banken långivere undersøge din sag at afgøre, om du er berettiget til et lån.
Derfor, hvis du er i din fyrrerne og bare komme i gang bygningen kredit dine programmer vil tage længere tid til overvejelse. Kom godt i gang tidligt er tricket at opbygge en stabil kredithistorie. Hvis du allerede har en kredithistorie vil du nu vedligeholde betalinger for at undgå komplikationer. Når du opretter en dårlig kredithistorie, er det sværere at få tilbage på dine fødder igen. Den bedste løsning for at opretholde, bygning, ellers genoprette kredithistorie er til at holde en tæt overvågning system på fanerne finansielle.
Hvis du arbejder hver dag og din base indkomst pr. uge er omkring $300 er det vigtigt, at du finder en budgettering system, der fungerer sammen med din løn. Tag ikke mere end du har brug for. Hvis du har en base indkomst på $300 holde dit forbrug under denne base løn til at bygge kredit, opretholde kredit ellers reparere din kredithistorie. Husk, at kredithistorie er vigtig for din fremtid og i dag alle dommere dig af din kredit.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.