Dame designer laptop bags og sager

Hvad vil kvinder virkelig ønsker? Som professionel kvinde ville ikke have en læder designer laptop taske er den perfekte taske? Derudover formidler det også, at hun er en sjov individuelle men en alvorlig arbejdstager?

Designer laptop bags og sager blev så berømt for deres brug til at bære store og tunge laptops. Men med de talrige udviklingstendenser i år, designer laptop poser bruges til formål som transporterer laptops eller elektriske adaptere. Forretningskvinde sidder på tværs af dig på toget sandsynligvis har en bred vifte af emner i sin designer laptop taske, herunder en bærbar computer, iPod, sin mobiltelefon og PDA.

Vil den laptop pose du overvejer kunne holde alle de elementer, du behøver at bære? Du bør kontrollere, hvis laptop posen indeholder grundlæggende funktioner som polstring og rum til din computertilbehør ligesom adaptere, mus eller dokumenter. Er det robust nok til at holde alle dine computerkomponenter på plads? Vil det holde vigtige dokumenter fra krølning? Har det tilstrækkelige separate rum til din personlige småting?

Det kan ikke se stilfulde og hip men du måske ønsker at overveje skulder-bære bærbar taske, hvis du rejser meget. For at forebygge rygsmerter, foreslår den amerikanske Chiropractic Association, en person ikke bør skulder bære en taske, der vejer mere end 10 procent af sin kropsvægt.

Forestil dig alle de situationer, der kunne ske hvor du planlægger at bruge laptop taske eller sag. Den gode nyhed er, kvinder har mange muligheder, herunder mere feminint udseende blød læder laptop tasker. Hvis det er din eneste laptop taske, skal du finde ud af, hvis dit valgte en vil vises som formelle efter behov. Det kan være bedst at købe en pose, der vil supplere din mest formelle outfit. Tro mig; du er bedrestillet ser alt for formelle i casual situationer i stedet vises tilfældigt i formelle situationer.

Du kan være en individuel og business-minded på samme tid. Populære læder laptop bags og sager kommer i mange forskellige spændende farver. Når du har valgt din farve, gøre din nye laptop taske så enestående som muligt og tilføje et monogram, hvis muligt. Kvinder, der ønsker at formidle en mere professionel vibe måske ønsker at gå til den traditionelle sort eller brun læder som brun læner sig mod mere afslappet side af professional.

Du behøver ikke at beslutte mellem funktion og fashion. Dette skyldes, at i dagens innovative verden, kan du helt sikkert finde en designer laptop taske, der passer dig perfekt. Når du er ude, bare husk at med den rigtige laptop pose, der er ingen grund til at ofre funktion for mode, eller vice versa.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.