Heiny eller skod for Dollars…

Folkens, kontrovers opdræt sit grimme ansigt her i centrale Georgia, og din venlige Juliette journalist er lige på toppen af det!
Ikke y’all bare elsker en saftig kontrovers? Jeg sikker på at gøre, og jeg har en for y’all denne uge! Vi har en middle Georgia county låst i en hård debat over at ændre sit navn eller ej!
Det bliver endnu bedre. Den pågældende, som sagt, county er lige her i centrale Georgien, endnu bedre, det støder op Monroe County, amtet jeg voksede op i, og deres high school fodboldhold var vores jordiske nemesis. Begge skoler, hvis sandheden være kendt, hadede hinanden dengang og stadig gør i dag, så gør det endnu sødere at bringe denne ret ud i åbne for diskussion. Amtet vi snakker om er skod County, Georgia!
Det er rigtigt, skod County. Fra de nyhedsrapporter jeg har set, nogle af de mere frem tænkere i det amt føler, der navn hæmmer det fra at få industrien til at finde der. De mere traditionelle folk tror navn er fint, og at ting bør forblive som de er. Squawking over det varmer op big tid, og lover at få endnu varmere.
Nogle af jer derude tror måske, at jeg er ved at bunke det på her i et forsøg på at yderligere rør opdelingen mellem de fremme tænkere og traditionalisterne over i skod County. Intet kunne være længere fra sandheden. Desuden mener de fleste af y’all nok, at jeg har tænkt mig at side med de fremme tænkere, og derefter tilføje i mine to cent værd over hvorfor navnet bør ændres. Nå, på denne særlige score y’all ville være delvist ret, men kun delvist. Jeg tror, at navnet på amtet skal ændres, men ikke af grunde, som y’all måske har mistanke om.
Utroligt som det kan synes, jeg har tænkt mig at side med traditionalisterne her. De ønsker navn at bo det samme kommer helvede eller høj vand. Jeg kan forstå deres traditioner og følelser, men jeg ville tage det et skridt videre. Hvis jeg var dem, ville jeg ændre navnet til yderligere tradition, ikke ændre det!
Ikke giver mening? Jamen, så lad mig være klarere. Traditionalisterne bør ikke bare argumentere om at holde navn, snarere, de skal ændre det for at gøre det endnu bedre, at styrke, hvad der allerede findes. At bygge videre på et allerede eksisterende tema, hvis du vil. Til at illustrere min pointe, hvor omkring disse potentielle nye county navne:
Heiny County – Vent, ikke bare udelukke det, ret off the bat. Tænk over det et sekund. Dette navn ville få ud hurtigt, og hurtigt blive kendt over hele verden. Tænk, industri asylansøgere i amtet kunne gå ud og tale med Heinz Ketchup til at få dem til at overveje at starte en Heiny County facilitet. Hvorfor, forestille de reklameslogans, der ville komme fra sådan et venture, ting som, “Heinz og Heiny, et produkt, der er skinnende!” Eller, her er noget endnu bedre – Heineken bryggerier bliver inviteret til at finde der, og en dag et reklameslogan går ud at læser “Heineken og Heiny – de går sammen!” Mand, du kan ikke sætte en pris på cool omtale som det!
Pink æbler County – Okay, okay, jeg kan ikke tænke på nogen slogans eller åbenlyse fordele til dette navn, men jeg måtte bare smide det ind her.
“Bum” County – dette bestemt navn kunne have nogle reelle fordele. En årlig festival kaldet “Bums og krummer” kunne sættes op hvor bums fra hele sydøst opfordres i til en særlig række af begivenheder. Tænk hvad trækker konkurrencer som 10 værftet, “Jeg står med mit tegn Just Off en Interstate rampe leder sundere end du gør det,” flugt fra highway patrol dash ville være, eller “Hvor er den mest kreative offentlige sted jeg kan tage en guru” treasure jagt? Præmier ikke ville koste meget, og for en fuld weekend amtet ville være gæstfrihed Mekka i syd. Det er bare ikke få meget bedre end.
Og der har du det. Op til minut dækning af breaking tvister lige her i centrale Georgia. Dækket med den allerstørste upartiskhed, og med ømme stil og engagement, som alle mine læsere er kommet til at forvente. Og hvis y’all tror, dette er første klasses journalistik, bare vent til jeg skriver om den nudie bar kontrovers, der simmerin’ over her i Macon…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.