Orkanen Katrina-virksomheder kan påstå Casualty afgiftstab

Orkanen Katrina har efterladt en bred og lang vej af ødelæggelse. Udover den menneskelige vejafgift, har forretninger i Gulf Coast taget et bankende. Hvis din er en, er her hvordan du kan afskrive tab, ulykker på din skat.
Casualty tab-Katrina
Hvis din virksomhed har lidt tab på grund af orkanen Katrina, kan du i det mindste afskrivning meget af tabet. Dermed kan du muligvis få en tilbagebetaling af afgifter betalt tidligere på året.
Skatteret gør det muligt for virksomheder at afskrivning erhvervsejendom, der er beskadiget eller ødelagt på grund af en storm. For at påstå fradraget, skal du vise følgende:
1. et bestemt ulykken skete, og hvornår det opstod,
2. offer var den direkte årsag til Katrina, og
3. du er ejeren af ejendommen.
Med hensyn Katrina, bør dette ikke være vanskeligt at gøre. Tage billeder af noget, der er et tab og forsøger at kompilere en liste over alt ødelagt eller beskadiget. Selvfølgelig, bør dette ske efter at tage sig af din personlige situation.
Vigtigere, bør virksomhedsejere sikre de hævder alt beskadiget. Med de frygtelige oversvømmelser, kan beskadigede ejendom omfatter ikke kun produkter, men også noget, der ruster. Hvis din virksomhedsplacering er under vand, Sørg for du undersøge virkningen på selve ejendommen.
Tyveri tab-Katrina
Med den føderale regeringer forsinkelse i redningsaktioner, kan din virksomhed have lidt tab relateret til tyveri. New Orleans, synes især at have lidt et udbrud af tyveri problemer. Mens jeg kan forstå en person at tage vand og mad, må jeg indrømme, jeg har lidt empati for folk stjæler tv-apparater. For virksomhedsejere er forskellen irrelevant.
For at få et tyveri tab for din virksomhed, skal du vise:
1. Når egenskaben forsvandt,
2. et tyveri fandt sted i henhold til din statens lovgivning, og
3. du var ejeren af ejendommen.
Den uundgåelige spørgsmål, der vil opstå for virksomhedsejere er, “hvordan kan jeg vide hvad var stjålet ødelagt?” Formaliteter til side, skal du kræve tab som tab, medmindre du har specifikke bevis og en politianmeldelse, der er relateret til en tyveri. Jeg tvivler stærkt på IRS vil give dig meget besvær. Hvis det sker, vil en dommer grine IRS ud af retslokalet.
Forsikring provenuet
Hvis du får forsikring provenuet for din ulykke tab, skal du anvende provenuet beløb til tab du påstår. Undskyld, men ikke dobbelt dypning er tilladt.
Afslutningsvis
Først og fremmest få din familie og personlige forhold i orden. Din virksomhed kan vente og du vil have valgmuligheder, når du kommer til det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.