Rapporten aktiemarkedet, Wall Street ikke ønsker du at læse

Den bedste måde at maksimere din fortjeneste er at være parat til at give noget tilbage til aktiemarkedet. Når de fleste erhvervsdrivende først hører dette, er de lidt taget tilbage. Hvorfor ville du give nogen af dine overskud tilbage til aktiemarkedet; fordi du aldrig vil kunne afslutte højre på toppen af aktiemarkedet tendens. Men du kan stadig bo med tendensen, som det udvikler sig, og lad din fortjeneste, køre på aktiemarkedet. Derefter, når prisen viser, kan du afslutte.
Traditionelt, forlader en uerfarne erhvervsdrivende en stilling når de ser en lille smule af en fortjenesten i deres driftsregnskab. De ønsker at krystallisere at profit straks. Folk kan ikke lide at tabe, og de mener, at disse fortjeneste i aktiemarkedet, er deres overskud, og når de har dem, de ikke ønsker at risikere at give dem tilbage til aktiemarkedet.
Stock markedsstrategi er skrevet om i denne artikel, dømt til at mislykkes, da det bryder en af de kardinale regler for handel; at lade din fortjeneste køre? Det er altid klogt at gennemføre kardinal regler som dette, men hvordan du implementerer det i aktiemarkedet? Nå, efter du har defineret din handel float, indstille dit maksimale tab, beregnet din stop tab og også beregnet din position dimensionering-kan du bestemme hvordan man håndterer overskud.
Når du har indstillet din første stop tab, har du sikret en mekanisme for at skære dine tab kort. Nu du har brug at indføre en regel, der tillader din fortjeneste til at køre. Ved blot at disse to regler, du kan styre to vigtige variabler – eller ej du gør en fortjeneste, og hvor meget overskud, som du vil gøre.
Af de to former for udgange du bruge i aktiemarkedet, forhåbentlig er det dem vi er ved at diskutere nu, får du gennemføre oftere, da disse er dem, der er gennemført når du er i en rentabel situation. Trailing stop tab vil tillade dig at følge en tendens, som det udvikler sig i aktiemarkedet, og afslutte position på det punkt, hvor du kan realistisk maksimere din indtjening.
Et simpelt eksempel kan illustrere vigtigheden af et efterfølgende stop loss. Hvis du modtog en Køb signal og købt XYZ og indstille dit første stop tab, ville du være sikker på at holde dine tab små. Men din første stop bevæger sig ikke. Hvad sker der hvis efter købet XYZ, aktivet løber op et par hundrede procent?
Medmindre du har en måde at låse i overskud, kunne du holde denne stilling indtil andelen vender hele vejen ned til din tabsgarantiaftaler, hvor du vil afslutte handelen. Du ville ende med at tabe penge, selv om der er potentiale for nogle fantastiske gevinster.
Selvfølgelig skal du have en måde at holde en situation som denne fra nogensinde sker, og det er præcis, hvad en trailing stop gør. Denne form for stop er justeret med jævne mellemrum efter en matematisk formel, der holder det bevæger sig opad som prisen bevæger sig opad.
Efter den første dag i handel flyttes hvis prisen bevæger sig i din favør, selvom aktierne volatilitet skrumper derefter den efterfølgende stop eller, i din favør. Hvis aktiemarkedet derefter flyttet mod du nok for dine stop skal udløses, du stadig tage et tab, men det ville ikke være så stor som din første stop tab.
Nøglen til den efterfølgende stop tab i aktiemarkedet er, at du skal justere aktiv hele tiden for at sikre, at stoppet er flyttet i din favør. Et efterfølgende stop loss er beregnet på en måde, der er meget lig den måde vi beregnet vores første stop tab. Den eneste forskel er stedet for beregning af vores trailing stop tab fra indgangsprisen, beregner vi vores stop tab fra den højeste pris siden post.
Med et efterfølgende stop loss på plads, vil du kunne lade din fortjeneste køre, og lade dit system for handel levere den maksimale profit på aktiemarkedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.